Met mamaNL komt onze droom uit. We hopen iedere kijker een puzzelstukje balans te geven.

mamaNL is het inspiratieplatform voor mama’s op zoek naar balans. Zo is er de Zwanger Video Countdown voor zwangeren en de Balans Mailing voor moeders op zoek naar balans.

Bij Sang Sang vertellen we verhalen. Het liefst in beeld en audio. Omdat we daarmee mensen emotioneren, laten lachen of ergens toe aanzetten.

De video’s van mamaNL worden geproduceerd door Sang Sang.

Team

Brenda Leusink

Producent & regisseur
Brenda (34) werkte na haar studie Theater-, Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht als regisseur voor productiebedrijven als Endemol, Joop van den Ende Theaterproducties en Blue Circle. Zo werkte ze aan programma’s als RTL Travel, Musicals in Concert, Musicals in Ahoy, Lijn 4, Nachtsuite en Life4You. Ze maakte een uitstapje in de trouwwereld; zette de brancheorganisatie NTBO op en organiseerde tientallen huwelijken van onbekende en bekende Nederlanders. Ook was ze jarenlang manager van Xander de Buisonjé.

Zes jaar geleden keerde ze terug bij haar oude liefde: video. “Audiovisuele verhalen vertellen is echt het mooiste wat er is. Mensen en bedrijven hebben zo veel verhalen te vertellen. Ik houd van de kracht van het audiovisuele. Aan mij de kunst om de juiste keuzes te maken, om de juiste sfeer te creëren, om mensen in hun comfortzone te krijgen. Alles om ervoor te zorgen dat het audiovisuele verhaal impact maakt”.

  • Regie 50% 50%
  • Productie 25% 25%
  • Campagnes 25% 25%

Byung Meddens

Technisch manager & online marketeer
Byung (39) werkte ruim 10 jaar bij United Broadcast Facilities als schakeltechnicus aan programma’s als Dit Was Het Nieuws, Hart van Nederland, Shownieuws, NOS sport en Raymann is laat. Ook hij vervolgde zijn weg van tv naar de evenementenbranche. Zo werkte hij bij Hulskamp Audiovisueel en was hij bij Thearent werkzaam als projectmanager. Op dit moment werkt Byung parttime voor Sang Sang en parttime bij MK2 Audiovisueel waar hij gedetacheerd is bij CBS. Vanuit de eigen studio maken zij videocontent over alle publicaties. Bij Sang Sang is Byung verantwoordelijk voor de technische realisatie van de producties.

“Ik word blij van gave video’s. Video’s die het verschil maken. Video’s waar over gepraat wordt. Video’s die gedeeld worden. Bij Sang Sang hebben we de mogelijkheid om in een fijn team deze video’s te maken”.

Naast bovenstaand vaste team kunt u te maken krijgen met Margreet (onze steun en toeverlaat als het gaat om de backoffice en boekhouding), Fen (onze toffe animator, vormgever en editor), Joey en Ronald (onze fijne cameramannen) en Tanja (onze top producer ter plaatse).

  • Video techniek 75% 75%
  • Online marketing 25% 25%

Een fijne club

van slimme en lieve mensen
Zoals Margreet die onze backoffice en boekhouding verzorgt.

En Fen. Onze vaste animator en editor.

En niet te vergeten Joey en Ronald; onze top cameramannen.

Last but not least hebben we Tanja. Onze steengoede producer ter plaatse.

  • Klanten blij maken 100% 100%