Met mamaNL komt onze droom uit. We hopen iedere kijker een puzzelstukje balans te geven.

mamaNL is het inspiratieplatform voor mama’s op zoek naar balans. Zo is er de Zwanger Video Countdown voor zwangeren en de Balans Mailing voor moeders op zoek naar balans.

Bij Sang Sang vertellen we verhalen. Het liefst in beeld en audio. Omdat we daarmee mensen emotioneren, laten lachen of ergens toe aanzetten.

De video’s van mamaNL worden geproduceerd door Sang Sang.

Team

Brenda Leusink

Regisseur
Brenda (36) werkte na haar studie Theater-, Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht als regisseur voor productiebedrijven als Endemol, Joop van den Ende Theaterproducties en Blue Circle. Zo werkte ze aan programma’s als RTL Travel, Musicals in Concert, Musicals in Ahoy, Lijn 4, Nachtsuite en Life4You. Ze maakte een uitstapje in de trouwwereld; zette de brancheorganisatie NTBO op en organiseerde tientallen huwelijken van onbekende en bekende Nederlanders. Ook was ze jarenlang manager van Xander de Buisonjé.

Acht jaar geleden keerde ze terug bij haar oude liefde: video. “Audiovisuele verhalen vertellen vind ik het mooiste dat er is. Mensen en bedrijven hebben zo veel verhalen te vertellen. Ik houd van de kracht van het audiovisuele. Aan mij de kunst om de juiste keuzes te maken en een fijne sfeer te creëren zodat mensen in hun comfortzone hun verhaal doen. Alles om ervoor te zorgen dat het audiovisuele verhaal impact maakt”.

In mama videocontent kon Brenda als nieuwe moeder haar ei kwijt. Met mama challenges was mamaNL in 2014 en 2015 succesvol. Daarna volgde een zoektocht naar balans waarin Brenda haar bezoekers meenam. In deze zoektocht waren samen leuke-dingen-doen een fijn onderdeel. Zo fijn dat Brenda in 2018 besloot mamaNL in te richten zoals deze er nu uitziet. Met elke week tips om erop uit te gaan in Nederland, het thuis fijn te hebben en daarbinnen me-time te vinden.

Een fijne club

van slimme en lieve mensen
Zoals Margreet die onze backoffice en boekhouding verzorgt.

En Fen. Onze vaste animator en editor.

En niet te vergeten Joey en Ronald; onze top cameramannen.

Last but not least: een heel team van experts en mooie mensen die we interviewen om de beste tips hier te geven.