Dat mama’s meer balans ervaren.

Dat ze genieten van hun kinderen.

En van werk.

Van me-time, van hun familie, van hun vrienden, van sporten.

Dat wij ze daarbij kunnen helpen.

En dat het hen niets kost.

mamaNL is hét online platform
voor mama’s op zoek naar balans en geluk.
Met unieke video’s, inspirerende blogs
en heerlijke recepten.

Het geheim van een gelukkig gezin is liefde, gezondheid en balans

Het is 28 april 2018 rond 23.00u. Ik lig in bed na een dag vol gezinsgeluk, het vieren van vriendschappen en een goed gesprek over ambities. En opeens is mijn hartmissie zo duidelijk als maar kan:

Ik wil moeders de rust, kennis en inspiratie geven om keuzes te maken waar zij balans door ervaren. Keuzes waardoor zij en haar gezin gelukkig(-er) worden.

Flashback naar 2014. Ik zet mamaNL op. Omdat ik als zwangere film- en televisiewetenschapper ervaar hoe weinig inhoudelijke (video-)content er voor moeders is. In 2016 organiseer ik de Mama = In Ballans Challenge. Aan deze challengemaand doen ruim 20.000 mama’s mee, allemaal op zoek naar balans.

Flashback naar 2008. Na jarenlang als regisseur te hebben gewerkt bij o.a. Endemol start ik mijn eigen bedrijf in evenementenorganisatie. Al gauw organiseer ik de huwelijken van o.a. Danie Bles, Xander de Buisonjé en grote bedrijfsevents. Ik richt trouwbrancheborrels en vervolgens de NTBO op en pionier met concepten als de Dutch Wedding Awards, Keurmerk Trouwen en de Open Trouwlocatie Dag. Ondertussen verzorg ik het management van Xander de Buisonjé.

In 2013 gaat het roer wegens privé redenen helemaal om. Ik zoek opvolgers voor de organisaties en start zelf helemaal opnieuw. Freelance wat als regisseur bij tv, maar het ondernemen lonkt. Zo ontstaat mamaNL. Een videocontent bedrijf gericht op de doelgroep moeders. We produceren video’s met experts, organiseren Challenges en maken content in opdracht van bedrijven voor deze doelgroep. Ik wil meer. Ik wil daadwerkelijk iets toevoegen aan de behoeftes van moeders. En zo wordt mamaNL 2.0 geboren. Want als het mama’s aan iets ontbreekt, is het wel balans. Het raakt veel onderwerpen zoals slapen, voeding, sporten, zelfwaarde, werken, opvoeden. Balans staat voor evenwicht, rust, ruimte voor jou, je gezin en je partner, plezier, geluk en liefde in je gezin. En daarom is het zo de moeite waard om de weg naar balans te onderzoeken. Een weg die voor iedereen anders en persoonlijk is, maar waarin veel moeders dezelfde hobbels tegenkomen. Die hobbels, de oplossingen en de zoektocht naar balans vind je op www.mamanl.nl Ga jij met ons mee op zoek naar jouw balans?

Brenda Leusink. Moeder, partner, dochter, zus, vriendin, regisseur, ondernemer. Maar ook bucketlist afstreper, etentjes lover, romantische doos, lijstjesmaker, hond- en katmama, sportieve natuurliefhebber, altijd-willen-winnen spelletjesvrouw. En binnen dit alles eeuwig op zoek naar balans.

Wanneer is de Balans mailing gestart?

Op 1 januari 2018 zijn we gestart en je kunt op elk moment instromen.

Hoe lang duurt het om balans te vinden?

Wij hebben een programma opgezet van 1 jaar. Dat is best lang, hoor ik je denken. En ja, dat klopt. Maar… als er 1 recept was om balans te vinden, waren er niet zoveel mama’s zoals jij. En was deze Balans mailing niet nodig geweest. Wat voor jou werkt, hoeft voor een ander niet te werken. En andersom.

Daarom geven we je veel tips vanuit verschillende invalshoeken. Van verschillende experts. Met oefeningen, opdrachten en van-alles-en-nog-wat om uit te proberen.

Balans vinden is niet gemakkelijk. Maar oef, wat zal het fijn zijn als jij jouw formule, jouw recept, jouw sleutel tot balans in je leven vindt. Klinkt misschien zweverig, maar we gaan er lekker nuchter mee om. Met het doel om zo veel mogelijk vrouwen in Nederland balans te brengen.

In 2019 gaan we verder. Met dezelfde, maar ook nieuwe thema’s en invalshoeken. Want het vinden van balans en geluk is een continue proces. Waarbij de 1 het geheim na 3 maanden heeft en de ander het een continue zoektocht vindt.

Wat krijg ik als ik me inschrijf voor de Balans mailng?

Balans. Dat is waar we naar op zoek gaan. Om dat doel te realiseren ontvang jij elke week een mailing vol tips van experts, oefeningen en inspiratie. En af en toe een leuk cadeautje 🙂

Daarnaast kun je je aanmelden voor de besloten Facebook groep. Een plek waar je ervaringen uit kunt wisselen.

Wat is de inhoud van de Balans mailing?

Dat wisselt. Iedere week. Maar onderwerpen als voeding, mind, bewegen/ sport, werk, schuldgevoelens, relatie, me-time en timemanagement zul je zeker voorbij zien komen.

We werken met maandthema’s- en opdrachten. Niets moet, alles mag. Maar soms is het het waard om iets uit te proberen. Als jij denkt ‘dit zou voor mij kunnen werken’, dagen wij je uit om dit een maand lang uit te proberen. Werkt het? Dan heb jij een stukje balans gevonden. Werkt het niet? Dan gaan we volgende maand verder met iets anders.

Is de Balans mailing gratis?

Ja. En dat is echt het enige antwoord. Je moet niets, mag alles en kunt je elk moment weer afmelden.