Personen:

4

Klaar in:

25-30 minuten

What’s in it:

Vega

Maaltijd:

Diner

Ingrediënten

Bereiding

  • 340 gr sobanoedels
  • 1 limoen
  • 2 el sojasaus
  • 2 sinaasappels
  • 2 el honing
  • 2 cm gember
  • 2 el pindakaas
  • 80 gr pinda’s
  • 1 courgette
  • 200 gr wortelreepjes
  • 2 gele paprika’s
  • 1 komkommer
  • 1 bosje koriander

Stap 1

Breng een pan water aan de kook. Bereid de sobanoedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water om plakken te voorkomen.

Stap 2

Pers het sap van de limoen en sinaasappel uit en meng in een kom met de sojasaus, honing, gember(geraspt) en de pindakaas.

Stap 3

Snijd de courgette, komkommer en paprika in dunne reepjes. Bak in een beetje olie in een ruime koekenpan of wok 3-4 min op hoog vuur.

Stap 4

Voeg de pindadressing toe aan de pan en roer ook de sobanoedels erdoorheen. Verhit nog 1-2 min. Hak de koriander en de pinda’s grof. Verdeel de sobanoedelsalade over de borden en bestrooi met de pinda’s en de koriander.

Dit recept kregen wij van de Familiebox. Maakt gezond en gevarieerd eten super lekker en makkelijk. En… je kunt dit recept 20 of 21 april in huis ontvangen!