;

Mind

Elke week ontvang jij mindtips. Om je te motiveren te werken aan het vinden van jouw persoonlijke balans.
;

Voeding

Elke week ontvang je tips op voedingsgebied. Van recepten tot schema’s, van oefeningen tot gezondheidsweetjes. Maar let op: we gaan niet lijnen.
;

Bewegen

Dat bewegen goed voor je is, weten we. Maar waar we de tijd vandaan moeten halen en wat we dan precies moeten doen, vinden we lastiger. Daarom helpen wij je hierbij tijdens dit programma.
;

En meer...

Me-time, schuldgevoelens, werk, financiën, gezondheid, jezelf-in-het-nieuw, schoonheid, invulling van tijd, slapen, relatie, yoga, leuke-dingen-doen; het komt allemaal voorbij in dit programma.

Het Mama = In Balans programma start op 1 januari 2018 en duurt 1 jaar. 1 jaar waarin we samen op zoek gaan naar balans.


Geheim
Er is helaas geen geheim recept voor het vinden van balans. Wat voor jou werkt, hoeft voor jouw vriendin of zus niet te werken. Het vinden van balans is een combinatie van nieuwe, bewuste keuzes die jij in 2018 kan maken. Voor jezelf. Met hulp en inspiratie van ons.

Experts
Daarbij word je het hele jaar door geïnspireerd door experts. Hieronder zie je ons fantastische team dat jou gaat helpen.

Meet The Mama’s
Naast tips van experts volgen we tijdens het programma 3 mama’s. Zij gaan aan de slag met de opdrachten die we maandelijks ontvangen. We volgen deze mama’s in hun zoektocht naar balans. Wat werkt voor hun het beste?

Samen
In een besloten Facebook groep ontmoet je andere deelneemsters en wisselen we ervaringen met het programma uit.

MAMA = IN BALANS TEAM

Esther van Diepen

Esther van Diepen

Founder Mom in Balance

Moeder van 4 kids, succesvol ondernemer en fanatiek sporter. Samen met haar man en kinderen woonde ze een tijd in New York en daar maakte ze kennis met de cultuur van sportende (soon to be) moeders in stadsparken. Zo kwam ze op het idee voor Mom in Balance en in samenwerking met diverse deskundigen legde ze de basis voor dit unieke sportprogramma. In 2008 keerde ze terug naar Nederland om het programma hier uit te rollen… and the rest is history.

Lynn Hillwood

Lynn Hillwood

Mindfulness trainer

Al op jonge leeftijd had ik een fascinatie voor verschillende culturen, boeddhisme en reizen. Ik heb een sociaal pedagogische opleiding afgerond en onder andere met dove kinderen in Indonesië gewerkt. Erg dankbaar werk maar ik wilde graag carrière maken… Van binnendienst medewerker werd ik account manager buitendienst in de I.T., maar na een aantal jaar besefte ik, dat dat mij niet gelukkig maakte. Ik besloot iets tussen het sociale en het commerciële in te gaan doen. Ik ben stewardess geworden bij KLM en geniet nog steeds van het reizen en de afwisseling. Zeker in combinatie met mijn rol als trainer.

Sinds 1998 beoefen ik actief meditatie. Oosterse wijsheid en westerse psychologie zijn onderwerpen die ik graag bestudeer. Via diverse centra en universiteiten over de gehele wereld ben en blijf ik o.a. geschoold in mindfulness, meditatie, compassie, yoga en boeddhistische filosofie. Ik vind Mindfulness training een wetenschappelijke en erg praktische benadering die je in opvallend korte tijd goed leert integreren in je leven. Mindfulness en Compassie training leert je bewust te worden van je eigen patronen, milder te zijn en anders om te gaan met dat wat het leven je in de schoot werpt. Zo creëer je meer geluk en rust in jezelf -en voor anderen. Het is fantastisch om het leven van anderen door mijn training een positieve impuls te kunnen geven. Ik hoop ook het jouwe!

Amber Albarda

Amber Albarda

Voedingsdeskundige

Amber Albarda schrijft (kook)boeken, is voedingscoach, moeder van 3 kids en toegewijd chocoladeliefhebber. Ze is oprichter en organisator van het Better Health Event in de RAI Amsterdam, geeft regelmatig workshops over voeding & gezondheid, lezingen voor bedrijven en is inmiddels aan haar achtste boek bezig.
Krista Okma

Krista Okma

Pedagoog

Krista Okma is adviseur opvoeden & opgroeien. Zij werkt ruim vijftien jaar als pedagoge in uitvoerende, management- en onderzoeksfuncties. Krista is gepromoveerd in de ontwikkelingspsychologie met een onderzoek naar de belevingswereld van (pleeg)kinderen.

Thuis is Krista moeder van drie (stief-)kinderen van 11, 10 en 7 jaar. In haar studeerkamer schrijft Krista met veel plezier kinder- en opvoedboeken. Zij is auteur van de succesvolle boeken ‘Oei, er klopt iets niet…’ – een handboek voor ouders van kinderen met een lichamelijke en/of mentale beperking, en ‘de Opvoedachtbaan’- een boek vol tips en positieve adviezen over opvoeden (voor alle ouders). Krista werkt als zelfstandig adviseur opvoed- en opgroei vraagstukken voor gemeenten en landelijke en lokale organisaties: www.kristaokma.nl

Evelien Krijgsheld

Evelien Krijgsheld

Vrouwenpsycholoog

Evelien is getrouwd, moeder van drie kids (3, 5 en 7 jaar) en oprichter van Bloom Psychologie; Psychologie Praktijk voor Vrouwen en Bloom Kids. “Zolang ik werk binnen de GGZ heb ik de wens gehad om een psychologiepraktijk speciaal voor vrouwen te starten. Ik vind vrouwen ontzettend interessant. De dingen waar wij van houden en mee worstelen; privé-werk balans, zelfbeeld, verwachtingen en relaties. Het verbindt ons en maakt ons krachtig. Ik werk graag met vrouwen juist omdat we zo complex en mooi tegelijk zijn.” Kijk voor meer info op www.bloompsychologie.nl
Nanet Huitema-Stoelwinder

Nanet Huitema-Stoelwinder

Coach

Nanet werkt als trainster en coach voor werkende moeders. Het combineren van werk en gezin is voor vele moeders een grote uitdaging. Veel vrouwen hebben moeite om een goede balans te vinden de eerste jaren van het moederschap. Door haar persoonlijke ervaringen is ze een stuk wijzer geworden over wat er echt belangrijk voor haar is. Het is haar missie dat alle werkende vrouwen gelukkig zijn zowel in hun werk als thuis.

Door middel van haar coaching en trainingen ervaren veel vrouwen een prettige en effectieve ondersteuning om de juiste keuzes te maken om zowel als werkneemster en als moeder goed te kunnen functioneren en gelukkig te zijn. Voor meer informatie kijk eens op www.bewustmetnanet.nl 

MEET THE MAMA’S

Brenda Leusink

Brenda Leusink

Mama Vlogger

In 2018 vind ik balans, yoehoe! Althans, dat is de bedoeling. Het is me op dit moment een raadsel hoe. Met mijn ontplofte huis waar overal lijstjes liggen (waarvan de meesten in mijn hoofd), 2 kids (Kyan van 2 jaar en Emi van 5 maanden oud), een hond en kat en oooh ja, een vriend rondlopen. Mijn werk als regisseur maakt het allemaal lekker onregelmatig.

Me-time vind ik een fantastisch woord, maar geen idee waar die tijd verstopt is. Wat ik er dan mee wilt doen, weet ik al wel. Sporten lijkt me zalig, die zwangerschapskilo’s mogen er van af, gezonder eten vind ik altijd verstandig, omgaan met kinderdrift lijkt me handig en mezelf-leuker-vinden en meer-nee-zeggen wil ik ook wel leren.

Marieke Markensteijn

Marieke Markensteijn

Mama Vlogger

Getrouwd met Bas, mama van Teun (aug 2016) en in verwachting van nog een zoontje (april 2018). Ik ben verpleegkundige in het ziekenhuis en werk onregelmatige diensten.

We wonen in ons droomhuis in het midden van het land samen met viervoeters Jamie (hond) en Oliver (kat). Dit geeft misschien ook wel aan dat wij gek zijn op koken… en eten 🙂 Heb heel veel zin om in ons gezellige, maar drukke leventje de uitdaging aan te gaan om een betere balans te vinden!

Liselotte van Erve

Liselotte van Erve

Mama Vlogger

23 jaar, rasechte Brabander (maar dan zonder accent), mama van een zoontje en binnenkort vlogster bij mamaNL. Mijn naam is Liselotte en vanaf januari 2018 neem ik jullie mee in mijn zoektocht naar balans. Samen met jullie ga ik het ‘Mama in Balans’ programma volgen om hiermee meer rust en, je raadt het al, balans in 2018 aan te brengen.

Naast een fijn maar druk gezinsleven met een zoontje van 9 maanden werk ik nog 4 dagen per week, waar ik zo’n 230 kilometer per dag voor afleg. No need to say dat de verdeling tussen werk, gezin en tijd voor mezelf hiermee regelmatig een uitdaging vormt. Benieuwd naar hoe dat gaat verlopen? Volg mij dan vanaf januari via mamaNL.

Wat deelneemsters in 2017 van Mama = In Balans vonden

Bedankt voor een maand met veel goede tips. Die ga ik nog lang inzetten! Tine

Ik zag op de Facebook van mijn man de Challenge. Ik dacht ‘ik doe mee’. Ik had geen beter besluit kunnen nemen. Jullie Challenge is super! Ik geniet met volle teugen van de workouts, yoga en de recepten. Carolien

Mijn complimenten voor jullie leuke Challenge. Ik volg ze al vanaf dag 1 en elke keer weer is het een cadeautje. De filmpjes zijn duidelijk, niet te lang en lekker afwisselend. Het geeft mij weer nieuwe energie en ideetjes. Gertie

mamaNL

Online programma's voor mama's

Privacyverklaring
Cookiebeleid

© 2017 Sang Sang

volg mamaNL