Slapen is zo belangrijk. Zowel voor je kindje als voor jou. Als je kindje niet goed slaapt, kan dit naast vermoeiend frustrerend zijn. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je je eenzaam voelt in dit probleem en alsmaar vermoeider wordt. We hebben geen gouden oplossing voor je. Maar wel een podcast. Waarin we vragen van mamaNL volgers voorleggen aan kinderslaapcoach Aletta. In de hoop dat zowel jouw kindje als jij beter zullen slapen met deze tips.

Jullie stelden massaal vragen, maar we hebben er 4 uitgehaald die veel voorkomen. In deze podcast behandelen we onder andere wat je kunt doen als je kindje meerdere keren per nacht wakker wordt en dan niet makkelijk meer in slaap valt (lees: krijst, brult, jullie roept etcetera). Maar ook wat een oplossing is als je peuter elke nacht bij jou in bed kruipt en je dit niet meer wilt. En dan vooral hoe je hem of haar op een liefdevolle wijze weer in zijn of haar eigen bedje krijgt en houdt. Ook een vraag over hazenslaapjes bij baby’s beantwoordt Aletta. Waarbij ze ons uitlegt hoe een slaapcyclus eruit ziet en in welke periodes van het leven van je kindje veranderingen in slaapgedrag normaal zijn.

Als eerste gecertificeerde kinderslaapcoach van Noord-Nederland heeft Aletta van Sleepymindz Kinderslaapcoaching een missie: kindjes helpen met de ontwikkeling van gezonde slaapgewoonten. Dit doet zij door ouders te voorzien van kennis en steun zodat ze hun kindje kunnen leren slapen.