Happy Socks I love Dad Giftbox

Happy Socks is in 2008 opgestart door twee vrienden die vrolijkheid willen verspreiden door van iets alledaags een kleurrijk design te maken. Met deze leuke papa giftbox zorg je vast voor een vrolijke papa op Vaderdag.

Sodastream Bruiswatertoestel

Met deze machine maak je zelf van kraanwater bruisend water of andere ‘prik’ in een handomdraai. Er zitten 3 bijbehorende herbruikbare flessen en 1 CO2 cilinder bij. Dankzij deze herbruikbare flessen ben je bewust met het milieu bezig: een herbruikbare SodaStream fles bespaart gemiddeld 2800 wegwerpflessen. Kom maar op met die sparkling drankjes, papa!

30 Seconds Spel

Dit is de nieuwste editie van dit leuke spel. Hoe het gaat? Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een worp met de dobbelsteen kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish? Fanatieke spelletjespapa, dit spel moet je in huis hebben ;).

Jamie Oliver vijzel

Deze granieten vijzel van Jamie Oliver staat knap in je keuken, werkt top om van-alles-en-nog wat te stampen en vermalen. Een mooi en handig cadeau voor papa waar je zelf ook nog wat aan hebt!

The Brewing Dutchman Bierbrouwpakket

Houdt papa van bier? En wil hij misschien wel zijn eigen heerlijke biertje brouwen? Met dit complete bierbrouwpakket kan papa dit heerlijke biertje nu zelf maken! De Nederlandse handleiding geeft in duidelijke stappen aan hoe je dit bier kunt brouwen. 

Blazing Black Dopper

Deze Dopper houd je drank warm en koud, is vaatwasserbestendig en BPA/weekmaker en gifvrij. Mooie Dopper voor pap, toch?

 

Gezichtscrème man Weleda

Deze crème voor mannen hydrateert en beschermt de huid. Voor papa na het scheren of dagelijks als dag- of nachtverzorging.
Minstens 70% van de plantaardige ingrediënten in deze crème is biologisch. Daarnaast zijn synthetische geur- en kleurstoffen uitgesloten, net als siliconen, microplastics en genetische modificatie. Altijd fijn.

Het onweerstaanbare verhaal van Tony’s Chocolonely

Het eerlijke verhaal van een revolutionaire reep, lees je in dit boek. Als drie journalisten iets willen doen aan de hartverscheurende situatie van twee miljoen kindslaven op Afrikaanse cacaoplantages, komen ze er al snel achter dat een aanklacht tegen machtige westerse chocoladeproducenten weinig zin heeft. Ze gaan zélf slaafvrije chocolade maken. In 2005 ligt de eerste reep van Tony’s Chocolonely in de schappen. Dit is een waargebeurd verhaal dat smelt op de tong en leest als een spannend jongensboek.

Calvin Klein

Oldscool, maar wel altijd een schot in de roos om papa een parfum te geven. Waar deze naar ruikt? Wat de kenners zeggen: een spontaan en sexy parfum. Een frisse combinatie van limoen en een gin kick met muskusnoten. Dat. Dus.

SIMPEL

SIMPEL bevat gerechten die een lust voor het oog zijn en verleidelijk smaken. Kan papa binnenkort voor ons koken. Dit boek ziet er prachtig uit en is een mooi cadeau om te geven.