In 2018 volgen we 3 mama vloggers in hun zoektocht naar balans. Bij alle 3 staat vast dat de balans er op 1 januari 2018 niet is. Er is werk aan de winkel.

Door middel van maandopdrachten, wekelijkse mailings en de stok-achter-de-deur om te vloggen, hopen zij op 31 december 2018 te kunnen zeggen dat ze balans hebben gevonden.

Volg jij Brenda, Marieke en Liselotte ook? Check hun maandelijkse vlogs en blogs over hun mama leven en zoektocht naar balans.

Brenda Leusink

Brenda Leusink

Mama Vlogger

In 2018 vind ik balans, yoehoe! Althans, dat is de bedoeling. Het is me op dit moment een raadsel hoe. Met mijn ontplofte huis waar overal lijstjes liggen (waarvan de meesten in mijn hoofd), 2 kids (Kyan van 2 jaar en Emi van 5 maanden oud), een hond en kat en oooh ja, een vriend rondlopen. Mijn werk als regisseur maakt het allemaal lekker onregelmatig.

Me-time vind ik een fantastisch woord, maar geen idee waar die tijd verstopt is. Wat ik er dan mee wilt doen, weet ik al wel. Sporten lijkt me zalig, die zwangerschapskilo’s mogen er van af, gezonder eten vind ik altijd verstandig, omgaan met kinderdrift lijkt me handig en mezelf-leuker-vinden en meer-nee-zeggen wil ik ook wel leren. Ooooh en had ik al gezegd dat ik wel wat meer wil slapen. Lijkt me zo fijn.

Marieke Markensteijn

Marieke Markensteijn

Mama Blogger

Getrouwd met Bas, mama van Teun (aug 2016) en Nout (april 2018). Ik ben verpleegkundige in het ziekenhuis en werk onregelmatige diensten.

We wonen in ons droomhuis in het midden van het land samen met viervoeters Jamie (hond) en Oliver (kat). Dit geeft misschien ook wel aan dat wij gek zijn op koken… en eten 🙂 Heb heel veel zin om in ons gezellige, maar drukke leventje de uitdaging aan te gaan om een betere balans te vinden!

Liselotte van Erve

Liselotte van Erve

Mama Vlogger

23 jaar, rasechte brabander (maar dan zonder accent), mama van een zoontje en binnenkort vlogster bij mamaNL. Mijn naam is Liselotte en vanaf januari 2018 neem ik jullie mee in mijn zoektocht naar balans. Samen met jullie ga ik het ‘Mama in Balans’ programma volgen om hiermee meer rust en, je raadt het al, balans in 2018 aan te brengen.

Naast een fijn maar druk gezinsleven met een zoontje van 9 maanden werk ik nog 4 dagen per week, waar ik zo’n 230 kilometer per dag voor afleg. No need to say dat de verdeling tussen werk, gezin en tijd voor mezelf hiermee regelmatig een uitdaging vormt. Benieuwd naar hoe dat gaat verlopen? Volg mij dan vanaf januari via mamaNL.