mamaNL introduceert een nieuw programma: het Mama = In Balans programma. Het doel: balans vinden in 2018. En dat doel willen we met zoveel mogelijk mama’s bereiken.

Mama = In Balans Challenge

In januari 2017 organiseerden we deze Challenge. Met succes. Ruim 20.000 vrouwen deden mee. Er werd gesport, mindtips gegeven, yoga gevolgd, nieuwe recepten, voedingsschema’s en anti-stress tips uitgeprobeerd. Ook verdiepten we ons in vragen omtrent werk-/ privé balans en gezondheidskwesties. We kregen veel enthousiaste reacties in onze inbox, maar ook mails waarin uitgesproken werd dat men het jammer vond dat de Challenge na 1 maand eindigde. Zelf merkten we ook dat balans niet in 1 maand te realiseren is. Ja, we zijn een stap verder. Nee, we hebben het niet allemaal volgehouden.

En dus…

Komen we nu met een Mama = In Balans programma. Een programma waarin je wekelijks een mailing vol inspiratie, oefeningen en video’s ontvangt. Waarin opnieuw veel tips afkomstig zijn van een knappe-koppen-team. Maar ook gaan we mama’s volgen in hun zoektocht naar balans. En starten we een besloten Facebook groep om ervaringen uit te wisselen.

Het geheime recept

Er is niet 1 gouden formule voor het vinden van balans. Wat voor jou werkt, hoeft voor je vriendin niet te werken. En wat in deze fase van je leven werkt, kan over 10 jaar helemaal anders zijn. Daarom werken we met maandthema’s en opdrachten. Hierin komen o.a. onderwerpen als voeding, sport/ bewegen, timemanagement, schuldgevoelens, werk, gezondheid, me-time, schoonheid, relatie voorbij. Zodat jij jouw ultieme combinatie kunt vinden en balans creëren in jouw leven. 2018 wordt het jaar waarin we samen ons eigen recept voor balans zullen vinden.

Doe je mee?

Het programma volgen is gratis en aanmelden kan via deze link. De komende maanden zullen we de site verder vullen en het team van experts bekend maken. Je kunt ons ondertussen altijd volgen via mamaNL Facebook. Heel graag tot 1 januari!

p.s. Heb je vragen, wensen of opmerkingen over het programma? Stuur dan een mail naar info@mamanl.nl Altijd welkom en leuk van je te horen.