Toen mijn oma stervende was, had ik een intens laatste gesprek met haar. Ze vertelde mij over de mooiste en zwaardere periodes uit haar leven als moeder en gaf mij advies om vooral te genieten van de tijd dat mijn kinderen jong zijn. Het inspireerde mij om een video te maken.

Een video waarin oma’s vertellen over hun struggles van toen, wat het moederschap hen aan geluk brengt en welk advies ze ons zouden geven. Een video van de oudere generatie moeders aan de jongere generatie moeders. Met een prachtige Moederdag boodschap.

Ik hoop dat deze video je raakt, dat het je aanstaande zondag even doet stilstaan, dat het je geluk en balans brengt.

Mijn grote dank gaat uit naar de lieve oma’s die voor onze camera verschenen: Mien, Marjo, Bep, Rietje en Willy. Ontzettend bedankt voor jullie waardevolle bijdrage. Ook Buurtcentrum Corrosia verdient een dankwoord. Want wat waren jullie gastvrij, lief en warm. Bedankt!

mamaNL
Bij mamaNL zijn we elke dag bezig met de zoektocht naar balans. In werk, opvoeden, slapen, voeding, beweging, tijd, mindfulness, zelfwaarde. We willen mama’s de rust, kennis en inspiratie geven om keuzes te maken waar zij balans door ervaren. Keuzes waardoor zij en haar gezin (gelukkig)-er worden.

Balans staat voor evenwicht, rust, ruimte voor jou, je gezin en je partner, plezier, geluk en liefde in je gezin. En daarom is het zo de moeite waard om de weg naar balans te onderzoeken. Een weg die voor iedereen anders en persoonlijk is, maar waarin veel moeders dezelfde hobbels tegenkomen. Die hobbels, de oplossingen en de zoektocht naar balans vind je op www.mamanl.nl