5-10

MOVING MOMS EVENT

Club Pellikaan Almere

Zaterdag 5 oktober
Koninginneweg 1
1312 AW Almere
9u – 13u 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

EVENT INFO

Op 5 oktober organiseren Club Pellikaan Almere en mamaNL het Moving Moms Event. Een sportief en informatief wanderlust event voor jou en je gezin!

We nemen je mee op reis langs de nieuwste en fijnste sportlessen. Doe mee met moeder en kind yoga, boxing, spinning en ZUMBA. Laat je inspireren door de lezing van Amber Albarda. Over de fabels en feiten van gezonde en lekkere kindervoeding. Want wat is nu eigenlijk goed voor je kind? Krijg persoonlijk shopadvies bij de POMPdeLUX pop-up en je vertrekt niet zonder onze fijne goodiebag vol me-time momenten. Win jij het Family jaarlidmaatschap of de quick lift treatment van Faces Beautyinstituut?

Niet onbelangrijk: je kinderen vermaken zich prima, want zij jumpen zaterdagochtend bij Jumping Jack, spelen bij de kinderopvang of dansen in de silent disco. Papa’s zijn meer dan welkom. Sport in de gym of probeer de Coffee Club uit. Koop nu je ticket van € 10,- voor het hele gezin!

TICKET IS INCL.:

 • Toegang tot het Moving Moms event, inclusief alle mama- en kind lessen zoals moeder en kind yoga, ZUMBA, spinning en boxing
 • Toegang voor jouw kinderen** tot Jumping Jack (toegang voor alle leeftijden en een speciale MiniJump voor kids tussen 2-4 jaar tussen 10u en 11u, incl. 1 ouder)
 • Toegang voor jouw kinderen tot de kinderopvang
 • Toegang voor alle papa’s tot de gym
 • Gratis bijwonen lezing Amber Albarda Fabels en feiten over gezonde kindervoeding
 • E-book Gezond Broodbeleg van Amber Albarda
 • Voucher van Thermen La Mer
 • Goodiebag vol me-time momenten
 • Persoonlijk shopadvies bij de POMPdeLUX pop-up
 • 2 x kans op shoptegoed bij POMPdeLUX t.w.v. € 26,99
 • Onder de deelneemsters wordt een Quick lift treatment t.w.v. € 47,-verloot, aangeboden, door Faces Beautyinstituut
 • Kans op een jaar Family abonnement bij Club Pellikaan Almere (incl. Jumping Jack, opvang, tennis etc.)

      ** vanaf jouw 3e kind betaal je € 5,- extra aan de kassa

Fabels en Feiten
over Gezonde Kindervoeding

Als ouder wil je het graag goed doen voor je kinderen, maar wat is goed? Wat is gezond…? Je hoort het op zaterdag 5 oktober tijdens de lezing van Amber om 11u.

Amber Albarda schrijft (kook)boeken, is voedingscoach, moeder van 3 en toegewijd chocoladeliefhebber. Ze is tevens oprichter van de Better Health Academy en het Better Health Event en geeft regelmatig workshops over voeding & gezondheid. Inmiddels is ze aan haar negende boek bezig.

“Als moeder van drie kleintjes voel ik als geen ander de strijd waar veel ouders mee kampen: Je kind(eren) in deze maatschappij een gezond voedingspatroon aanleren. Vooral in de 21ste eeuw -een tijd waarin de suikerpot van de voedingsindustrie regeert- is dit een flinke uitdaging. Je moet het opnemen tegen een wereld waarin het normaal is dat kinderen overal geconfronteerd en verleid worden met kleurrijke zakjes, pakjes, snoepjes, ijsjes, chips, frisdranken etc. Als ouder wil je het uiteraard goed doen, maar wat is goed? Wat is gezond?

In 30 minuten neem ik je mee in een wereld vol gezonde kindervoeding. We bespreken flink veel fabels en feiten en ik geef je tips hoe jij op simpele wijze je kinderen gezond eten voorzet. Tijd voor vragen is er ook en natuurlijk signeer ik met plezier mijn boeken voor je. Tot 5 oktober!”

POMPdeLUX pop-up

Maak kennis met het Deense kinderkleding merk POMPdeLUX, waar je kwalitatieve designkleding voor je kids tegen betaalbare prijzen shopt. Je bestelt online om het vervolgens in dezelfde week thuis bezorgd te krijgen. POMPdeLUX is er voor zowel jongens als meisjes, vanaf maat 62 t/m maat 170.

Speciaal voor het Moving Moms Event bouwt POMPdeLUX een pop-up in Club Pellikaan. Waar alle bezoekers persoonlijk advies krijgen en de nieuwste collectie vinden. Iedereen die deze dag een bestelling plaatst of via mij voor 31 oktober een Home Shopping bij je thuis organiseert, maakt kans op shoptegoed. Zie ik je daar? Groeten Annet.