Ben jij in verwachting of heb je kinderen van 0 t/m 6 jaar? Kom dan op zaterdag 26 januari naar de Baby, Peuter en Kleuter Markt in de De Nieuwe Kolk in Assen.

Deze markt heeft een festival-achtig karakter en heeft een heel divers aanbod. Je vindt er de leukste producten en creatieve inspiratie. Ook vindt je er veel informatie: van kraamzorg tot (zwem)school en kinderslaapcoaching. Je kunt ook meedoen met mini-workshops!

Kom met je hele gezin

Aan de kleintjes is natuurlijk ook gedacht. Zo kunnen ze beleven hoe het is om naar een echte bioscoop te gaan, ze kunnen oud-Hollandse spelletjes spelen op het speelplein, ze kunnen zelf stopmotion filmpjes maken en zijn er kaarten te winnen voor Rupsje Nooitgenoeg in het theater. Hoe je deze wint? Door de allermooiste kleurplaat te maken! Miep komt interactieve verhaaltjes vertellen en neemt de kinderen mee in de wereld van kater Harry. Krijgen ze dorst van alle activiteiten? Ook aan een glaasje ranja is gedacht.

Workshop Slaap

Slaap is een onderwerp waar elke ouder mee te maken krijgt. Hoe ga je om met hazenslaapjes? Wat als je kindje niet doorslaapt en extreem vroeg wakker wordt? Je leert het allemaal tijdens de slaapworkshop van Sleepymindz Kinderslaapcoaching.
De slaapworkshop wordt gegeven om 11.00 en 15.00 uur en duurt 30 minuten. 

Meer informatie over de Baby, Peuter en Kleutermarkt vind je  hier .

Waar? DNK (De Nieuwe Kolk) Weijerstraat 1 in Assen
Wanneer? Zaterdag 26 januari 2019
Hoe laat? Van 10.00 uur tot 16.00