Personen:

4

Klaar in:

25-30 minuten

What’s in it:

Vega

Maaltijd:

Diner

Ingrediënten

Bereiding

  • 600 gr gnocchi
  • 250 gr champignons
  • 1 bosje salie
  • 20 gr boter
  • 50 gr rucola
  • 40 gr blokje Italiaanse kaas
  • 1 komkommer
  • 250 gr cherrytomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 courgette

Stap 1

Breng een pan water aan de kook voor de gnocchi.

Stap 2

Halveer de cherrytomaten en snijd de komkommer in halve schijfjes. Meng in een kom met de rucola en de azijn en zet even opzij.

Stap 3

Snijd de champignons in kwarten en de courgette in blokjes. Snijd de salie fijn. Bak de champignons en de courgette met de knoflook(uitgeperst) in een beetje olie 5-6 min op hoog vuur.

Stap 4

Kook de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. Giet af en voeg toe aan de pan met de champignons en de courgette. Voeg de boter en de salie toe en laat zachtjes smelten. Roer door en breng op smaak met peper en zout.

Stap 5

Rasp de Italiaanse kaas fijn en strooi over de gnocchi heen. Verdeel de rucola er ook overheen en serveer de gnocchi met de salade.

Dit recept kregen wij van de Familiebox. Maakt gezond en gevarieerd eten super lekker en makkelijk. En… je kunt dit recept 4 of 5 mei in huis ontvangen!