Huh, hoe dan?!

Amber Albarda heeft op de vraag “Hoe val je af zonder hongergevoel?” een anders-dan-anders antwoord. Een antwoord waarover wij ons in eerste instantie verbaasden. We zouden namelijk moeten eten. En soms meer dan dat we aanvankelijk dachten. Maar dan wel het… juiste eten. Op het juiste moment. Zodat we ons goed voeden en tegelijkertijd afvallen.

Het juiste eten

Maar wat is dat juiste eten dan? Dat is eten waar voldoende eiwitten en gezonde vetten in zitten. Zodat we ons verzadigd voelen. Om echt af te kunnen vallen, moeten we ’s avonds anders eten, volgens Amber. Ze geeft aan dat je dan geen zetmeelhoudende koolhydraten zou moeten eten. Wat je wel kunt eten en hoe je deze tip precies toepast, zie je in deze video.

p.s.¬†Afvallen is geen doel op zich om als mama balans te ervaren, maar veel mama’s zouden na de bevalling enkele kilo’s kwijt willen raken. Een doel is wel om blij te zijn met je lijf, om je goed te voelen bij wat je eet, om je gezond te voelen. Dat is de reden waarom wij aandacht aan dit onderwerp besteden.