We proudly present… onze mamaNL experts!

 Yousra Jaddour & Josine Gräfe

Yousra Jaddour & Josine Gräfe

Specialisten pre- en postnatale fitness

Wij zijn Yousra Jaddour & Josine Gräfe en zijn gespecialiseerd in pre- en postnatale fitness. Dit betekent dat wij alles weten van sporten en bewegen tijdens en na de zwangerschap. Uiteraard zijn we zelf ook moeder en daarom vinden we het extra leuk om als expert aan te sluiten bij mamaNL.

Wij hebben samen de Core Academy opgericht. Vanuit ons bedrijf leiden wij trainers en coaches op om te werken met (aanstaande) moeders. Daarnaast zijn wij de ontwikkelaars van het PowerMama ® programma. Het is onze missie dat alle moeders veilig, verantwoord en vooral onbezorgd en met plezier kunnen sporten en bewegen en informeren je hier over via onze filmpjes en artikelen op mamaNL. Heb jij vragen? Of behoefte aan informatie over bepaalde thema’s? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Tasha Visman

Tasha Visman

Balans expert

Door pittige gebeurtenissen in leven en werk was stress mijn tweede natuur. De makkelijkste manier om te overleven was vanuit mijn hoofd, ver weg van mijn gevoel. Dat veranderde in 2014 toen ik, moeder van drie kinderen, het roer omgooide. Ik herstelde mijn balans tussen voelen, denken en doen en leerde via de opleiding Rebalancing mijn eigen gebruiksaanwijzing kennen.

Nu help ik met Rebalance Yourself op praktische én diepgaande wijze andere balanszoekers die uitdagend werk en liefdevol ouderschap willen combineren. En die zichzelf centraal willen stellen in hun eigen leven. Het resultaat is onbetaalbaar: rust in je hoofd & lijf. Energie en kracht om te leven zoals jij wilt. En een groot vertrouwen in je eigen kunnen en simpelweg jezelf zijn.

Want weet je, een mama in balans heeft diréct een positief effect op het gezin. Ik spreek uit ervaring.

Doran van Veenendaal

Doran van Veenendaal

Heart(smart) strateeg

Ik wil de wereld een stukje échter, oprechter en authentieker maken. Door vrouwen te laten zien dat het vooral heel slim is om voor je hart te kiezen. Heartsmartness maakt de dingen kloppender en veel positiever. Het brengt rust, dankbaarheid en hoge energie in (werkende) levens.

Ik train in Heart Mastery en help zelfstandig onderneemsters met hun positionering vanuit het hart. Om met een kloppend bedrijf en verhaal hartposities te veroveren in de markt (heartbranding). Ik heb een achtergrond als Merkcommunicatie wetenschapper, onderzoeker en adviseur. Ik werd blije moeder, en dat bleek mijn gamechanger. Een kind legt een vergrootglas op wie je bent en wilt zijn. Ik wilde ‘innerlijk geluk’ niet leren, maar voorleven. Kinderen luisteren namelijk niet naar je, maar ze doen wel precies na wat jij doet 😉

Lynn Hillwood

Lynn Hillwood

Mindfulness trainer

Als mindfulnesstrainer bij Serene Warrior, stewardess én mama van drie kinderen weet Lynn hoe belangrijk het is balans in je leven te ervaren. Ze is geschoold in binnen- en buitenland en helpt mensen door haar trainingen bewust te worden van hun eigen patronen, milder te zijn en anders om te gaan met dat wat er op hun pad komt. Mindfulness leert je weer de rust in jezelf te vinden. Het traint de aandacht, waardoor je kunt ópmerken en daardoor bewuste keuzes kan maken. Zo zal je meer rust, geluk en focus ervaren.

Anne Gardner

Anne Gardner

Kunstzinnig therapeut

Anne Gardner is moeder van twee dochters (2014 en 2016), getrouwd en kunstzinnig therapeut en kindercoach. Vanuit Praktijk voor kunstzinnige kindertherapie werkt ze sinds 2006 op een speelse en creatieve manier met kinderen en hun ouders. In haar vrije tijd maakt ze ruimte voor haar eigen creativiteit, het liefst samen met haar kinderen. “Het is weldadig voor een kind zich gehoord, gezien en begrepen te voelen. Ik vind het elk keer weer fascinerend om te zien wat een kind (weer) sterk en gelukkig maakt. De oer-verbinding van een kind met zijn ouder(s) speelt daarin een belangrijke rol. Kinderen leren van hun ouders en andersom. In mijn werk zoek ik naar manieren om deze oer-verbinding nog sterker te maken. Het begint met er echt te ZIJN voor en met je kind. Bijvoorbeeld door samen te spelen en creatief bezig te zijn. Dit is de taal die jouw kind vloeiend spreekt.”

Joyce Datema

Joyce Datema

Social media specialist

Joyce Datema, moeder van 4 kinderen, is in het bedrijfsleven al vele jaren actief op het gebied van (verander)communicatie. “Met Social Families breng ik mijn expertise dichter bij mezelf. Als het in je gezin goed loopt, dan neem je dat goede gevoel overal mee naartoe”. Veel kinderen (en hun ouders!) zijn het liefst de hele dag bezig met telefoon, tablet en computer (en oh ja, de televisie!). Hoe voorkom je dat je het als ouder alleen maar ‘raar’ en ‘storend’ vindt…’want in mijn jeugd was dat anders’. Hoe blijf jij onderdeel uitmaken van het leven van jouw kind? Hoe kun jij hier het beste mee omgaan? Social Families inspireert en helpt om op een positieve en speelse manier met deze ‘medialisering’ om te gaan. Jij gidst je kind in de juiste richting en je kind geeft jouw weer nieuwe inzichten.

Aletta Boonstra

Aletta Boonstra

Kinderslaapcoach

Als eerste gecertificeerde kinderslaapcoach van Noord-Nederland heb ik een missie: kindjes helpen met de ontwikkeling van gezonde slaapgewoonten. Dit doe ik door ouders te voorzien van kennis en steun zodat ze hun kindje kunnen leren slapen. Slapen is namelijk een vaardigheid die je je kindje kan leren. Ik weet als geen ander wat de effecten zijn van slapeloze nachten: concentratieverlies, een uitgeput gevoel en hier en daar een korter lontje. Ons zoontje Finn heeft zeker een jaar lang moeite gehad met slapen. Avonden lang wiegen, voeden en troosten… totdat ik slaapcoaching ontdekte! Finn sliep binnen drie weken zelfstandig en voldoende. Deze ervaring was voor mij de reden om Sleepymindz Kinderslaapcoaching op te richten en om ouders te laten weten dat er een oplossing is zonder dat je je kindje eindeloos hoeft te laten huilen. Heb je vragen, laat het me gerust weten! Ik help jou graag.

Evelien Krijgsheld

Evelien Krijgsheld

Vrouwenpsycholoog

Evelien is getrouwd, moeder van drie kids (3, 5 en 7 jaar) en oprichter van Bloom Psychologie; Psychologie Praktijk voor Vrouwen en Bloom Kids. “Zolang ik werk binnen de GGZ heb ik de wens gehad om een psychologiepraktijk speciaal voor vrouwen te starten. Ik vind vrouwen ontzettend interessant. De dingen waar wij van houden en mee worstelen; privé-werk balans, zelfbeeld, verwachtingen en relaties. Het verbindt ons en maakt ons krachtig. Ik werk graag met vrouwen juist omdat we zo complex en mooi tegelijk zijn.”

Krista Okma

Krista Okma

Pedagoog

Krista Okma is adviseur opvoeden & opgroeien. Krista is gepromoveerd in de ontwikkelingspsychologie met een onderzoek naar de belevingswereld van (pleeg)kinderen. Thuis is Krista moeder van drie (stief-)kinderen van 11, 10 en 7 jaar. Zij is auteur van de succesvolle boeken ‘Oei, er klopt iets niet…’ – een handboek voor ouders van kinderen met een lichamelijke en/of mentale beperking, en ‘de Opvoedachtbaan’- een boek vol tips en positieve adviezen over opvoeden. Krista werkt als zelfstandig adviseur opvoed- en opgroei vraagstukken voor gemeenten en landelijke en lokale organisaties.

Susanne Bolkestein - Zum Vörde

Susanne Bolkestein - Zum Vörde

Binnenhuisontwerper & Styliste

Als creatief ondernemer van SBZ Interieur Design geef ik interieuradvies, maak interieurontwerpen, realiseer ik complete interieur projecten en verzorg ik interieur styling voor zowel particulieren als bedrijven. Naast offline houd ik mij online ook met interieurs bezig als oprichtster van het online wooninspiratie platform StijlvolStyling.com, blog op het gebied van lifestyle, interieur, tuin en groen styling. In het dagelijks leven combineer ik mijn carrière met het minstens zo dynamische en mooie gezinsleven. Ik ben getrouwd met Bert en mama van dochter Viënna (2013). Mijn eigen stijl is vooral herkenbaar door mijn oog voor personalisering, details en het gebruik van natuurlijke materialen, planten en bloemen.

Nanet Huitema-Stoelwinder

Nanet Huitema-Stoelwinder

Coach

Nanet helpt bij Bewust met Nanet werkende moeders om meer energie en rust te vinden. “Het is mijn missie dat alle werkende moeders gelukkig zijn zowel in hun werk als thuis. Het vinden van een flow in de fase met jonge kinderen is dagelijks een uitdaging voor veel werkende moeders. Ik ben ervan overtuigd dat als vrouwen reflecteren en actief bezig zijn met zichzelf en ze bewuste keuzes maken in deze fase van hun leven ze meer zullen genieten van hun rol als moeder en ze beter zijn in hun werk. Ik creëer ruimte voor reflectie en dat doe ik door middel van het geven van trainingen en individuele coaching.

Als moeder van twee jonge kinderen weet ik hoe pittig deze tijd kan zijn. Door mijn burn-out na de geboorte van onze zoon werd ik gedwongen stil te staan en keuzes te maken. Ik ervaar nu weer hoe het is om in die heerlijke flow te zitten en dat gun ik alle moeders!”

Amber Albarda

Amber Albarda

Voedingscoach

Amber Albarda schrijft (kook)boeken, is voedingscoach, moeder van 3 kids en toegewijd chocoladeliefhebber. Ze is oprichter en organisator van het Better Health Event in de RAI Amsterdam, geeft regelmatig workshops over voeding & gezondheid, lezingen voor bedrijven en is inmiddels aan haar achtste boek bezig. In 2018 richtte ze de Better Health Academy op.

Marjolein Mennes

Marjolein Mennes

Coach

Ik ben Marjolein Mennes. Moeder van twee prachtige zoons, Lucas (2013) en Ime (2016). Trainer en coach bij Lieve Moeders. In 2014 studeerde ik af als psycho-sociaal werker. Een heel intense vierjarige opleiding die ik ben gaan volgen omdat ik meer verdieping wilde in mijn leven. En tegelijkertijd kreeg ik mijn eerste zoon. Door mijn geploeter in de eerste paar jaar ben ik gaan zoeken naar een manier om meer te genieten van het moederschap. En dat lukt. Nu help ik andere moeders online en offline met het krijgen van meer grip op hun leven als jonge moeder en meer te genieten van deze bijzondere periode in hun leven.