Marjolein Mennes

Marjolein Mennes

Coach Lieve Moeders

Ik ben Marjolein Mennes. Moeder van twee prachtige zoons, Lucas (2013) en Ime (2016). Trainer en coach bij Lieve Moeders.

In 2014 studeerde ik af als psycho-sociaal werker. Een heel intense vierjarige opleiding die ik ben gaan volgen omdat ik meer verdieping wilde in mijn leven. En tegelijkertijd kreeg ik mijn eerste zoon. Door mijn geploeter in de eerste paar jaar ben ik gaan zoeken naar een manier om meer te genieten van het moederschap. En dat lukt. Nu help ik andere moeders online en offline met het krijgen van meer grip op hun leven als jonge moeder en meer te genieten van deze bijzondere periode in hun leven.

Amber Albarda

Amber Albarda

Voedingscoach

Amber Albarda schrijft (kook)boeken, is voedingscoach, moeder van 3 kids en toegewijd chocoladeliefhebber. Ze is oprichter en organisator van het Better Health Event in de RAI Amsterdam, geeft regelmatig workshops over voeding & gezondheid, lezingen voor bedrijven en is inmiddels aan haar achtste boek bezig.

Evelien Krijgsheld

Evelien Krijgsheld

Vrouwenpsycholoog

Evelien is getrouwd, moeder van drie kids (3, 5 en 7 jaar) en oprichter van Bloom Psychologie; Psychologie Praktijk voor Vrouwen en Bloom Kids. “Zolang ik werk binnen de GGZ heb ik de wens gehad om een psychologiepraktijk speciaal voor vrouwen te starten. Ik vind vrouwen ontzettend interessant. De dingen waar wij van houden en mee worstelen; privé-werk balans, zelfbeeld, verwachtingen en relaties. Het verbindt ons en maakt ons krachtig. Ik werk graag met vrouwen juist omdat we zo complex en mooi tegelijk zijn.” Kijk voor meer info op www.bloompsychologie.nl

Lynn Hillwood

Lynn Hillwood

Mindfulness trainer

Als mindfulnesstrainer, stewardess én mama van drie kinderen weet Lynn hoe belangrijk het is balans in je leven te ervaren. Ze is geschoold in binnen- en buitenland en helpt mensen door haar trainingen bewust te worden van hun eigen patronen, milder te zijn en anders om te gaan met dat wat er op hun pad komt.

Mindfulness leert je weer de rust in jezelf te vinden. Het traint de aandacht, waardoor je kunt ópmerken en daardoor bewuste keuzes kan maken. Zo zal je meer rust, geluk en focus ervaren. En daar profiteer je níet alleen zelf van! Kijk op www.serenewarrior.nl voor meer info over Lynn.

Nanet Huitema-Stoelwinder

Nanet Huitema-Stoelwinder

Coach

Nanet werkt als trainster en coach voor werkende moeders. Het combineren van werk en gezin is voor vele moeders een grote uitdaging. Veel vrouwen hebben moeite om een goede balans te vinden de eerste jaren van het moederschap. Door haar persoonlijke ervaringen is ze een stuk wijzer geworden over wat er echt belangrijk voor haar is. Het is haar missie dat alle werkende vrouwen gelukkig zijn zowel in hun werk als thuis.

Door middel van haar coaching en trainingen ervaren veel vrouwen een prettige en effectieve ondersteuning om de juiste keuzes te maken om zowel als werkneemster en als moeder goed te kunnen functioneren en gelukkig te zijn. Voor meer informatie kijk eens op www.bewustmetnanet.nl

Krista Okma

Krista Okma

Pedagoog

Krista Okma is adviseur opvoeden & opgroeien. Zij werkt ruim vijftien jaar als pedagoge in uitvoerende, management- en onderzoeksfuncties. Krista is gepromoveerd in de ontwikkelingspsychologie met een onderzoek naar de belevingswereld van (pleeg)kinderen.

Thuis is Krista moeder van drie (stief-)kinderen van 11, 10 en 7 jaar. In haar studeerkamer schrijft Krista met veel plezier kinder- en opvoedboeken. Zij is auteur van de succesvolle boeken ‘Oei, er klopt iets niet…’ – een handboek voor ouders van kinderen met een lichamelijke en/of mentale beperking, en ‘de Opvoedachtbaan’- een boek vol tips en positieve adviezen over opvoeden (voor alle ouders). Krista werkt als zelfstandig adviseur opvoed- en opgroei vraagstukken voor gemeenten en landelijke en lokale organisaties: www.kristaokma.nl

Susanne Bolkestein - Zum Vörde

Susanne Bolkestein - Zum Vörde

Binnenhuisontwerper & Styliste

Als creatief ondernemer van SBZ Interieur Design geef ik interieuradvies, maak interieurontwerpen, realiseer ik complete interieur projecten en verzorg ik interieur styling voor zowel particulieren als bedrijven. Naast offline hou ik mij online ook met interieurs bezig als oprichtster van het bekende online wooninspiratie platform StijlvolStyling.com, blog op het gebied van lifestyle, interieur, tuin en groen styling. In het dagelijks leven combineer ik mijn drukke carrière met het minstens zo dynamische en mooie gezinsleven. Ik ben getrouwd met Bert en mama van dochter Viënna (2013).

Mijn eigen stijl is vooral herkenbaar door mijn oog voor personalisering, details en het gebruik van natuurlijke materialen, planten en bloemen. Voor mijn werk heb ik diverse studies gedaan op interieurgebied. Maar mijn ervaring en succes is vooral geboren uit de passie voor mensen, hun manier van leven, gevoel en beleven. Want zoveel mensen, zoveel karakters, zoveel wensen. Zo ook op woon- en werkgebied en de beleving hiervan. Ik geniet van iedere dag dat ik de kans krijg op wat voor manier dan ook ervoor te zorgen dat mensen geïnspireerd raken en weer blij worden van wonen en werken in stijlvolle ruimtes.